Om företaget

Vi monterar byggnadsställningar i aluminium & stål på alla typer av byggnader, inget projekt är för litet för M.O. Ställning AB.

Vi är kundfokuserade

Vi fokuserar på den mindre kunden, för mer personlig kontakt än att man vänder sig till de stora hajarna i branschen – så finns vi här, för att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen, servicen och säkerheten för dig.

Vi är ett litet, kundfokuserat aktiebolag som är specialiserat på att montera och demontera alla olika sorters byggnadsställningar och väderskydd – för just ditt projekt.

Vårt mål är hela tiden att ha säkerheten som nummer ett, då det är vår största prioritet. Det ska vara säkert för dig som privatperson eller företag att anställa oss och känna att det vi gör är tryggt för er.

Ett av våra främsta kännetecken är förutom säkerheten även vår höga servicekompetens, för att verkligen tillfredsställa våra beställares krav ser vi till att alltid leverera i tid och med jour dygnet runt.

Ett unikt företag

Mögelsanering i hus, garage osv utför vi också med väldigt bra kunskap och erfarenhet. Både när det gäller fuktutredningen och även saneringen, för att på bästa sätt för dig lösa ditt mögelproblem men även för att förebygga problemet.

Ägaren Michael Olgarsson har över 35 års erfarenhet i branschen. Men registrerade sitt egna bolag M.O ställning AB år 2014, och har därmed en bra och stabil grund och nätverk – vilket gör att du kan känna dig extra trygg med att välja oss som montör av byggnadsställningar.

Vi är även extra stolta med vår dygnet runt jour som finns tillgänglig till dig dag som natt, vilken dag i veckan som helst. Med detta vill vi även säga att M.O. Ställning AB är ett unikt företag.

Miljöaspekten i samhället är en viktig del av vårt arbete på M.O Ställning AB.

Vi sorterar naturligtvis allt vårt avfall vi får, och har naturligtvis miljön i åtanke vad det än gäller. Vi försöker även göra våra beställningar och inköp i en klump – för att minska transporters miljöpåverkan också då det är en stor miljöbov.

Vi vill hela tiden att transporter till och från jobb även skall vara med miljön i åtanke – för att ni skall känna det säkert att välja oss – inte bara för jobbet vi utför men även för klimatet!